5 Gambar Artis Paling Seksi Era Tahun 2009

GruGru – Jom kita sekodeng senarai high 5  gambar artis Malaysia paling hangat & seksi tahun 2009 dgn membaca artikel ini sepenuhnya. Utk setiap artis yg tersenarai kami ada sediakan hyperlink utk anda membaca artikel asal mereka.

Artikel ini adalah dibuat utk suka-suka sahaja. Segala gambar adalah diambil daripada Web & dialog artis-artis yg terlibat adalah rekaan kami semata-mata.

1. Azizah Mahzan

tiada yg lbih layak selayak-layaknya utk mengungguli carta 10 artis wanita paling seksi Malaysia melainkan Nek Jah. Aksi seksi & ghairah Azizah Mahzan bersama Zafrul memang terbaik, termantap & sukar ditandingi. Jangan lupa utk tengok gambar awal-awal yg mempopularkan Nek Jijah.

2. Zila Bakarin

kami tahu anda akan pasti kata yg gambar ini dah lama. Bukan tahun 2009. Tapi kami tetap mahukan Zila Bakarin mendapat nombor ke four dlm senarai ini. Bukan apa mana ada artis yg seksi berkemban & bertudung. Zila Bakarin je yg mampu buat macam nie. Tak gitu?

three. Zakiah Anas

pose bersahaja berkemban sambil menyilang kaki di belakang cermin sememangnya sgt seksi. Mungkinkah Zakiah Anas tersenyum gembira kerana hajatnya telah kesampaian? Atau kerana dia bakal menduduki tempat ke 2 dlm senarai ini? Sama-sama kita spekulasikan.

four. Anggun

walaupun sebenarnya berasal dr Indonesia, tapi kami letakkkan jugak Anggun sbgai pemenang tempat ke 5 kerana gambar seksi Anggun ini diambil semasa dia tengah buat present. Bayangkanlah jika anda seorang lelaki & pergi tengok present Anggun, anda akan dapat 2 in 1. Halwa telinga & rezeki mat

5. Stephanie Liah

mannequin kelahiran Malaysia yg tak tinggal di Malaysia tapi msih sempat bergambar dgn ramai artis-artis lelaki Malaysia. Anda kena layan gambar Stephanie Liah bersama selebriti lelaki Malaysia & gambar Stephanie Liah dgn anaknya yg sgt comel utk memahami betapa seksinya mannequin ini.sumber : beautifulnara.com

 

 

5 Gambar Artis Paling Seksi Era Tahun 2009 | sentot | 4.5