Baju Kurung Seksi Terkini

Baju Kurung Seksi

...GruGru – Pemilik site web tak tau gimana bisa balas kebaikan pelawat , krn anda tlh mampir postingan Kami di Baju Kurung Seksi – GruGru yg keren ini...

Elakkan cakap ‘mangkuk’ & ‘cincin’ bila di Jepun, salah sebut susah nak minta ampun

...jalanraya terangguk-angguk sampai nak terhantuk, jarang sekali bunyi ‘hon’, keluar ‘stereng lock’ apatah lagi mengutuk. Foto – Isma Meja makan di kedai dibersihkan sendiri, rumah takde ‘grill’ jarang sekali dimasuki...

‘Apa hak Hazama untuk pakai fesyen celoreng?’ kata RSATM – Salah peniaga atau pembeli?

...pakai fesyen celoreng’ yg dibangkitkan oleh Rakyat Sokong Angkatan Tentera Malaysia, semalam. Terdahulu, laman berkenaan mendakwa Hazama tak peka & tindakannya memakai baju celoreng tentera itu boleh menguris perasaan pesara...

Novel Justeru Impian Di Jaring – Komsas Tingkatan 3 – Info

...tak SEINDAH MIMPI. Syahir (anak bongsu) terleka ketika makan sambil menonton televisyen bersama emak & Kak Uda Syahrizah (pegawai perubatan UKM). Syahir jarang-jarang dapat menikmati masakan ibunya kerana tinggal menyewa...

Anda boleh jimat RM10,070 setahun jika rela berpanas/berhujan dgn menggunakan motosikal

...kilometer. Kadang-kadang terpaksa berhenti di tepi jalan untuk pakai baju hujan. Maklumlah musim tengkujuh, boleh dikatakan setiap hari hujan. Pernah sekali MO menyapa, “Rumah kau kat mana? Semalam aku nampak...

‘Kalau kau tak diam, aku potong lidah kau nanti!’

...Bila di rumah, dia jarang berada di rumah pd waktu siang. Bila malam, memang setiap malam dia akan keluar. Jam 5-6 pagi baru balik. Bayangkan saya terpaksa berpantang seorang diri....

‘Saya gosok mata ganas sgt & guna ubat mata dibeli di farmasi tanpa rujuk doktor, sampai jadi begini’

...Kornea luka, jangan mandi bersuka ria. Jawapannya, kuman achantamoeba akan bertapak dlm mata. Kuman yg sgt jarang orang terkena. Tapi kalau dah kena, sgt sukar untuk dibunuh. Biarlah sakit ini...

‘Nak cium acik, boleh tak?’ – Anak ini rindu belaian ibunya

...jarang nampak emak,” kata saya. Dia senyap saja. Pagi ini (16 Februari) saya hantar anak ke sekolah seperti biasa & dia nampak saya & anak-anak. Dia ikut lagi seperti biasa....

Tempat Menarik Di Selangor Dan Kuala Lumpur

...City Petting Zoo Antara tempat unik yang jarang orang tahu di Selangor adalah Farm In The City Petting Zoo. Bagi saya, tempat ini memang unik dengan keindahan alam semulajadi yang...

‘Mak, kalau ada apa-apa terjadi pd Kak Ngah, gunakan set kain kapan ini ya?’

...arwah ayah dua tahun lalu. “Inilah yg aku pakai nanti, aku pun bakal menjadi jenazah, bakal mengikut jejak ayah. “Tiada lagi baju cantik bergaya bila bekerja. Tiada lagi tudung lilit...