8 Gambar Anzalna Nasir Pakai Baju Ketat Hingga Tersembul Sesuatu Yg Tak Sepatutnya

Anzalna Nasir seksi

...Prime Foto terkini Anzalna Nasir seksi pakai baju putih ketat hingga tersembul sesuatu yg tak sepatutnya. Bikin Terbeliak Mata ! Saksikan 12 foto terkini Anzalna Nasir pakai baju...

Ini cabaran yg perlu dilalui bila bercinta, bertunang & berkahwin dgn anggota tentera

...tetap ada. Bila bercinta, bertunang & berkahwin dgn lelaki berkerjaya tentera ini, satu perkara yg kaum Hawa kena tahu & ingat bahawa kerjaya mereka memang tak tentu masa. YOU KNOW...

Isteri buat laporan polis, suami rakam aksi rogol anak tiri

...kena selepas anak-anak yg lain memberitahu mereka terasa ganjil dgn sikap suspek & mangsa namun tiada sebarang bukti ditemui. Ibu mangsa pernah bertanya pd suspek & mangsa, namun masing-masing menafikannya...

‘Saya gosok mata ganas sgt & guna ubat mata dibeli di farmasi tanpa rujuk doktor, sampai jadi begini’

...26 February 2017 | 5:17 am Bismillahirahmanirohim. Ramai yg tanya punca macam mana boleh kena sampai jadi begitu? Sebab contact lens ke? Dah berapa lama kena? Biar saya jelaskan....

‘Biarlah ayah tak nak balik, satu hari nanti dia pasti balik cari mak & waktu itu mak dah tak ada’

...Patutlah minta duit asyik kena marah. Patualah ayah tak pernah balik rumah, tak pernah balik raya bagai. Lebih menyakitkan hati bila tengok isteri ketiga ayah pakai kereta Honda, hidup mewah....

Gagal menahan diri, lelaki rogol lembu betina

THAILAND – Seorang lelaki berusia 40 tahun ditahan selepas didapati ‘merogol’ seekor lembu betina di siang hari, lapor Viral Press. Lelaki terbabit ditahan pihak polis selepas menerima...

Isteri takkan tinggalkan suami walaupun dlm keadaan susah berbanding perempuan simpanan

...berjalan bagai. Dulu masa sebelum kahwin, kisah pula kan? 4. Terlambat pick up, perempuan simpanan terus marah & merajuk. Dah sah-sah lelaki kena pujuk. Nak pujuk bukannya murah. yg peliknya...

‘Suruh adik ipar minta maaf kalau nak mudah bersalin’

...kenduri sampai kena naik sampan. Barang-barang hantaran rosak. Kenduri hanya orang kampung yg datang. Lauk pauk tak habis sehingga terpaksa diberi pd orang & dibuang kerana yg hadir hanya orang-orang...

Jangan bagi anak install WhatsApp, WeChat & aplikasi seumpamanya dlm smartphone

...ibu bapa, kita kena tahu tips ini: Beritahu anak, tiada sesiapa yg boleh sentuh bahagian kemaluan mereka walaupun orang terdekat dlm keluarga. Biasakan dengar mereka mengadu & tunjukkan yg kita...

Mengapa Diploma Senibina UiTM Terus Mula Dari Ijazah

...Raub. (Mungkin dia frust sebab dia dah STPM hampir setengah perjalanan, pastu kena masuk diploma lagi three tahun?) 4. “Awak ni panggilan kedua ye? Oh, takpelah, bersyukur lah dapat masuk...