‘Apa hak Hazama untuk pakai fesyen celoreng?’ kata RSATM – Salah peniaga atau pembeli?

...pakai fesyen celoreng’ yg dibangkitkan oleh Rakyat Sokong Angkatan Tentera Malaysia, semalam. Terdahulu, laman berkenaan mendakwa Hazama tak peka & tindakannya memakai baju celoreng tentera itu boleh menguris perasaan pesara...

‘7 tahun dah pakai, ini tips penjagaan contact lens yg saya amalkan’

...yg mungkin bermanfaat buat para pengguna tegar contact lens di luar sana. Pertama, saya nak beritahu yg saya pakai contact lens bukan saja-saja nak pakai tetapi sebab saya rabun! Maklumlah...

Cara Mengesan Fake Levi’s Big E USA (khas untuk newbie saja)

...merana, duit hangus, nak pakai item itu pun dah rasa malu! Kali ini aku kongsi empat cara mudah untuk detect fake. Tak minta banyak, cuma berharap kau tak terkena dgn...

Baju Kurung Seksi Terkini

Baju Kurung Seksi

...GruGru – Pemilik site web tak tau gimana bisa balas kebaikan pelawat , krn anda tlh mampir postingan Kami di Baju Kurung Seksi – GruGru yg keren ini...

Elakkan cakap ‘mangkuk’ & ‘cincin’ bila di Jepun, salah sebut susah nak minta ampun

...jalanraya terangguk-angguk sampai nak terhantuk, jarang sekali bunyi ‘hon’, keluar ‘stereng lock’ apatah lagi mengutuk. Foto – Isma Meja makan di kedai dibersihkan sendiri, rumah takde ‘grill’ jarang sekali dimasuki...

Apa Ada Foto Mira Filzah Sebelum Tak Pakai Tudung??

GruGru – Untuk anda yang penasaran seperti admin mencari gambar mira filzah sebelum tak bertudung pasti tidak akan menemukannya..karena memang tak ada di internet. Muli sekarang stop mencari...

Anda boleh jimat RM10,070 setahun jika rela berpanas/berhujan dgn menggunakan motosikal

...kilometer. Kadang-kadang terpaksa berhenti di tepi jalan untuk pakai baju hujan. Maklumlah musim tengkujuh, boleh dikatakan setiap hari hujan. Pernah sekali MO menyapa, “Rumah kau kat mana? Semalam aku nampak...

‘Saya gosok mata ganas sgt & guna ubat mata dibeli di farmasi tanpa rujuk doktor, sampai jadi begini’

...kemudian tak cuci dgn betul atau pakai make up remover yg sepatutnya. Perlu diingatkan, duit banyak mana pun takkan mampu beli kesihatan. Jadi, jagalah sebaik-baiknya mata kita. Mata saya menjadi...

‘Mak, kalau ada apa-apa terjadi pd Kak Ngah, gunakan set kain kapan ini ya?’

...arwah ayah dua tahun lalu. “Inilah yg aku pakai nanti, aku pun bakal menjadi jenazah, bakal mengikut jejak ayah. “Tiada lagi baju cantik bergaya bila bekerja. Tiada lagi tudung lilit...

Novel Justeru Impian Di Jaring – Komsas Tingkatan 3 – Info

...tak SEINDAH MIMPI. Syahir (anak bongsu) terleka ketika makan sambil menonton televisyen bersama emak & Kak Uda Syahrizah (pegawai perubatan UKM). Syahir jarang-jarang dapat menikmati masakan ibunya kerana tinggal menyewa...