Kaki & tangan pekerja putus digigit buaya

...21 February 2017 | 1:30 pm SANDAKAN, SABAH – Seorang lelaki putus kaki kanan & tangan kanan selepas diserang buaya di taman buaya, Batu 8, semalam, lapor Harian Metro....

‘Kembang tekak, putus selera tengok’

...senang netizen yg rata-ratanya kembang tekak setelah menonton video tersebut. “Baru lepas order roti bom dgn roti canai. Bawa keluarga minum petang. Putus selera tengok. Boleh kot uli di tempat...

‘Isteri tiada sesiapa lagi setelah berkahwin dgn suami’

...cinta kita kpd perempuan, kita akan menghargai mereka sampai mati. Cinta memerlukan pengorbanan. Sahabat Nabi S.A.W sanggup putus jari, putus tangan, kaki & kepala untuk mendapatkan Cinta Allah. Khadijah r.ha...

Gembirakan hati isteri, inshaAllah pintu rezeki terbuka luas

...Dia tak pandai marah. Kalau marah, dia akan mendiamkan diri & makan coklat senyap-senyap. Semakin hari semakin tinggi rasa sayang saya padanya. Rezeki saya tak putus-putus, saya sudah mampu tukar...

7 Manfaatnya Buat Kesihatan Lelaki Peluk Isteri Ketika Tidur Setiap Hari

...antara kelebihan tidur berpelukan bersama pasangan yg wajib anda ketahui. Berikut ini antara kelebihan tidur berpelukan bersama pasangan; 1.Menaikkan Kadar Hormon ‘Oxytocin’ Hormon oxytocin dikatakan jg sbgai hormon cinta. Apabila...

‘Dengarlah tangisan anak ini & beritahu pd perempuan biadab itu’

...2 March 2017 | 1:20 am Suami beri keizinan untuk isterinya bekerja, namun lain pula yg terjadi apabila wanita itu bermain cinta dgn lelaki lain. Perbuatannya itu diketahui oleh...

Pengakuan Nelydia Senrose Soal Adegan Intim Dengan Sharnaaz

...Selain, memenuhi tuntutan watak yg tertulis dlm novel asalnya. Walaupun ada dikalangan anda yg tidak berapa mengikuti drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta (BKATC), tapi setidaknya anda pasti pernah terbaca...

Ini cabaran yg perlu dilalui bila bercinta, bertunang & berkahwin dgn anggota tentera

...WHAT? DI BELAKANG SEORANG TENTERA ITU BERDIRINYA SEORANG WANITA yg sgt KUAT AND IT’S TRUE!!!! sbg contoh, masa bercinta cinta dulu korang dah berjanji nak keluar makan sama-sama hari Sabtu....

‘Saya tak tahu dia nak ajak tidur sama’ – Pelajar Tingkatan 3 ditangkap khalwat

...kerana ibunya tiada & pergi ke Kuala Lumpur atas urusan kerja. “Gadis itu mengaku menjalinkan hubungan cinta dgn kekasihnya sejak November 2016 selepas berkenalan di gerai kuih ibunya. Bagaimanapun mendakwa...

‘Kenapa dia kata dia difitnah sedangkan ada bukti?’ – Isteri dedah kandungan laporan polis

...kata Nurul Hidayu. Terdahulu Nurul Hidayu mendedahkan suaminya menjalinkan hubungan cinta dgn pelajar tingkatan tiga sehingga pernah tidur bersama di katil kelamin mereka. Namun, suaminya tampil menafikan dakwaan itu semalam...