Trick Sim Kad Kuota Internet Unlimited Tanpa Had 2017

...15 March 2017 | 1:00 am Tips cara dapatkan atau layari internet & sim kad unlimited kuota tanpa had 2017. Sim Kad Smart World adalh penyelesaian kpd masalah internet...

‘Saya gosok mata ganas sgt & guna ubat mata dibeli di farmasi tanpa rujuk doktor, sampai jadi begini’

...orang tua-tua pun kena punca dr contact lens, kan? Sudah tentu tak. Boleh jadi luka terkena daun pandan, terguris apa pun yg menyebabkan luka & jg yg suka make up,...

Teks Ucapan Penuh Bajet 2017 – Info

...sekarang kononnya tak lagi berkeyakinan dgn ekonomi Malaysia. 52. Perlu difahami, ekonomi sesebuah negara sgt berkait rapat dgn persepsi, sebabnya, tanpa keyakinan mana mungkin datangnya pelaburan untuk ekonomi digerakkan. 53....

Ditangkap ketika berasmara dgn suami orang, gadis dibelasah & diarak tanpa seurat benang

...12 February 2017 | 2:14 am SAO PAULO, BRAZIL – Seorang wanita muda ditangkap ketika sdg berasmara dgn suami orang, dibelasah & diarak ke seluruh kawasan kejiranan tanpa seurat...

‘Biarlah ayah tak nak balik, satu hari nanti dia pasti balik cari mak & waktu itu mak dah tak ada’

...untuk bangun tanpa mak & tanpa ayah. Ayah langsung tak ambil tahu tentang kami. Saya & adik bagai dibuang terus dr hidup ayah. Waktu itu hanya kakak & abang sahaja...

Taska biarkan anak asuhan makan najis sendiri

...Stomp. Gambar-gambar yg viral itu turut menunjukkan seorang kanak-kanak lelaki memegang najisnya sendiri sebelum memasukkan jari ke mulut. Selain itu, kanak-kanak jg disuruh tidur di atas lantai tanpa sebarang alas,...

Remaja tarik tali pusat bayi sendiri sehingga terputus sebelum campak ke sungai

...NR telah melahirkan bayi itu pd jam 11.30 malam Sabtu lalu di biliknya tanpa sebarang bantuan. “Setelah dilahirkan, bayi itu sempat menangis. Si ibu kemudian cuba menanggalkan tali pusat bayinya...

‘Rumah awak toilet pun tak ada, ada hati nak lamar saya?’

...jerit seorang wanita pd lelaki berkenaan dlm kjadian yg dirakam orang awam. Tanpa memberikan sebarang jawapan, lelaki itu mengambil begnya & beredar dr tempat itu tanpa bercakap sepatah pun dgn...

Jangan bagi anak install WhatsApp, WeChat & aplikasi seumpamanya dlm smartphone

...nampak penyayang dgn budak-budak, selalu belikan gula-gula & hadiah & pandai memujuk mereka. Tanpa kita sedar, mungkin mereka sdg menghidap penyakit mental sukakan kanak-kanak yg belum baligh. Sebab itu sbg...

‘Dah makan, bayarlah!’ – Pelanggan sekeluarga lari, restoran rugi RM92.50

...Banana Steak Hub, Shazleena Shamsul mendakwa pelanggannya itu telah merancang untuk makan tetapi enggan membuat pembayaran. “Mereka pergi seorang demi seorang tanpa membuat pembayaran. Mungkin silap dr pihak saya yg...