‘Biarlah ayah tak nak balik, satu hari nanti dia pasti balik cari mak & waktu itu mak dah tak ada’

...Sewaktu menulis kisah ini, hati terasa sedih sgt. Teringat arwah mak & segala derita yg arwah mak tanggung sebelum dijemput Ilahi. Saya msh ingat kata-kata arwah mak. “Biarlah ayah tak...

8 Gambar Anzalna Nasir Pakai Baju Ketat Hingga Tersembul Sesuatu Yg Tak Sepatutnya

Anzalna Nasir seksi

...Prime Foto terkini Anzalna Nasir seksi pakai baju putih ketat hingga tersembul sesuatu yg tak sepatutnya. Bikin Terbeliak Mata ! Saksikan 12 foto terkini Anzalna Nasir pakai baju...

‘Mak, kenapa Allah ambil balik mata Abang Chik?’

...27 February 2017 | 3:10 pm 16 November 2015, dunianya tiba-tiba kelam sebelum akhirnya bibirnya jg tak mampu lagi berkata-kata. “Mak, kenapa mak tak buka lampu?” Berderau darah si...

‘Mak, kalau ada apa-apa terjadi pd Kak Ngah, gunakan set kain kapan ini ya?’

...tak nak) saya nekad order set tersebut. Letak alamat di rumah parents di Seremban (nampak tak excited pun kan nak dapat?). Sebelum tarikh birthday saya, mak kata ada dapat parcel...

Mak Aii Pasangan Pelajar Buat Maksiat Di Tangga Flat, Bertudung Pulak Tu

...sampai bila masalah tidak akan selesai. Cadangan kerajaan perbagai tetapi masalah semakin meningkat. Kes buang bayi semakin meningkat, pelacuran meningkat, tempat maksiat meningkat, minum arak meningkat, dadah meningkat. Apa telah...

Novel Justeru Impian Di Jaring – Komsas Tingkatan 3 – Info

...tak SEINDAH MIMPI. Syahir (anak bongsu) terleka ketika makan sambil menonton televisyen bersama emak & Kak Uda Syahrizah (pegawai perubatan UKM). Syahir jarang-jarang dapat menikmati masakan ibunya kerana tinggal menyewa...

‘Tolong jaga adab anak anda di tempat awam’ – Doraeloq

...kalau kena dekat aku, memang aku tampar mulut budak ini, dgn mak-mak dia aku tampar sekali. Eh bodoh, kalau tak tahu macam mana nak jaga anak, tak payah buat anak....

‘Ya Allah, pellharalah anak kaki lima ini…’

...yg merengek-rengek, disumbatnya ibu jari untuk dihisap & si kecil itu berhenti menangis. dlm hati saya menangis melihat keadaan mereka berdua. “Mak km di mana?” soal saya pd si abang....

‘Isteri tiada sesiapa lagi setelah berkahwin dgn suami’

...Segala suka duka semuanya diharungi bersama kita. Ada mak ayah menangis setelah anak sah menjadi isteri orang. Mereka gembira dlm masa yg sama, mereka risau & berharap agar kita mampu...

‘Ini pengalaman aku bagaimana sakitnya bila organ-organ ini diketuk pintu neraka’

...“Redho la dgn sakit atau sakit itu kifarah” Memang minta penampak mak kau hijau. Kalau tak redha, dah lama terjun bangunan la wei. Please be aware or whatever you consume...