Teks Ucapan Penuh Bajet 2017 – Info

...rakyat, Kerajaan akan terus komited melaksanakan projek & program Rakyat Centric di bandar & luar bandar seperti berikut: Pertama: Melalui maklumat & sesi turun padang, terdapat kampung-kampung yg msh berada...

Intipati Penting Pembentangan Bajet 2017 – Info

...rakyat, kerajaan akan terus komited laksanakan projek & program Rakyat Centric di bandar & luar bandar seperti berikut: Sebanyak 97,000 lampu jalan, 3,000 lampu LED di persimpangan jalan akan dipasang,...

Permohonan UPU Ke IPTA Sesi 2017/ 2018 Online – Info

...dlm SYARAT KHAS PROGRAM e-Panduan Permohonan Kemasukan ke UA & Politeknik Premier bagi Program Pengajian Lepasan SPM/Setaraf 4. Program pengajian yg terbuka kpd Bumiputera sahaja Semua program pengajian di UiTM;...

Syarat Kemasukan & Kategori Pemohon ke IPTA Sesi 2017/2018 – Info

...Bumiputera & Bukan Bumiputera: Semua program di UITM, program Asasi di UIAM, program Asasi Sains & program Asasi Alam Bina di UM, program Asasi di UNIMAS, program Asasi di UMS...

Permohonan Masuk Kolej Vokasional & Sekolah Teknik 2017 – Info

...memohon melalui laman sesawang Kementerian Pendidikan Malaysia. Permohonan secara Online Mulai 11 Oktober 2016: Cara memohon: Program dilaksanakan sepenuh masa selama dua (2) tahun & murid diberi latihan dlm dua...

Mengapa Diploma Senibina UiTM Terus Mula Dari Ijazah

...Kenapa Diploma Senibina UiTM Terus Mula Dr Ijazah? Alhamdulillah, masa keputusan UPU keluar dulu, aku dapat course Structure tu. Memang blissful gila lah. Yass!! Tapi sejak dr hari...

Permohonan Uitm Kuching Panduan Terkini

Permohonan Uitm Kuching

...GruGru – Pemilik site web tdk tau gimana dapat balas budi baik pengunjung , krn km tlh nonton konten Kami di Permohonan Uitm Kuching – GruGru yg mantab...

Permohonan & Semakan Keputusan GIATMARA 2017 Online – Info

...atau tak dgn syarat boleh membaca, menulis & minat iaitu 3M. Mereka yg berkelayakan & sihat tubuh badan boleh memohon untuk mengikuti program latihan sepenuh & separuh masa GIATMARA di...

Piala FA 2017 Malaysia Jadual & Keputusan Terkini – Info

...Terengganu FC : 0 – 1 14 Februari 2017 (Selasa) Perlis FA vs PDRM FA PJ Rangers vs UiTM FC Sarawak FA vs MISC-MIFA Sabah FA vs UKM FC Felda...

‘Biarlah ayah tak nak balik, satu hari nanti dia pasti balik cari mak & waktu itu mak dah tak ada’

...buruk tentang ayah. Kalaulah kami boleh kenyang dgn kritikan mereka, dah lama kami gemuk. Setiap hari makan kutukan. Selesai degree, saya sambung master. Sewaktu saya suarakan niat untuk sambung master,...