Syarat Kemasukan & Kategori Pemohon ke IPTA Sesi 2017/2018 – Info

...10 February 2017 | 3:07 pm Untuk memohon memasuki IPTA/ Matrikulasi/ ILKA & Politeknik Sesi 2017/2018, pemohon mestilah mematuhi & menepati syarat-syarat am yg telah ditetapkan. Kegagalan pemohon mematuhi...

Cara & Syarat Kelayakan Masuk MRSM Tingkatan 1 & 4 – Info

...18 November 2016 | 2:25 pm Berikut adalh cara memohon masuk & syarat kelayakan kemasukan MRSM untuk Tingkatan 1 & 4 di seluruh Semenanjung Malaysia. MRSM merupakan antara sekolah...

Teks Ucapan Penuh Bajet 2017 – Info

...muda dr universiti tempatan… Kesiannnn katanya dah kena saman pulak. 23. Apa pun,… Kerajaan kini harap & kita galakkan individu-individu terutamanya para graduan, yg ingin menjadi usahawan seperti ini didoakan...

Permohonan Masuk Kolej Vokasional & Sekolah Teknik 2017 – Info

...20 Disember 2016 Pemprosesan Permohonan (BPM): akan dikemaskini Sesi Temuduga (Sekiranya perlu) & Pemilihan: akan dikemaskini Semakan Keputusan Kemasukan Secara Online: akan dikemaskini Pendaftaran Masuk: akan dikemaskini Syarat-Syarat Kemasukan ke...

Doktor bingung remaja hidap penyakit misteri, darah keluar dr telinga, mata, mulut & rambut hingga 10 kali sehari

...pd Alkhilesh. Doktor-doktor yg merawat Akhilesh jg terkejut melihat keadaan remaja itu yg tak berhenti mengeluarkan dr dr badannya. Keadaan Akhilesh itu jg telah dikaji oleh para doktor di Institut...

‘Saya gosok mata ganas sgt & guna ubat mata dibeli di farmasi tanpa rujuk doktor, sampai jadi begini’

...‘suka-suka’ di farmasi tanpa meminta nasihat doktor, akhirnya menjadi begini. Selepas dah buat kornea transplant, kuman langsung tak ada tetapi kornea mata msh ada luka besar di dalamnya. Disebabkan tak...

Permohonan UPU Ke IPTA Sesi 2017/ 2018 Online – Info

...Ke IPTA terkini 2017 – klik PDF atau KIRA 2. Syarat baru keputusan Malaysian University English Test (MUET) untuk kemasukan ke UA/ IPTA. Klik Syarat Band Gambarajah di bawah ini...

Jangan paksa orang menjadi kaya

...fikir masalah yg rumit. Kenapa ada yg jadi doktor walaupun gaji tak setimpal dgn tenaga & masa yg dikorbankan? Sebab passion. Happy bila tengok pesakit sembuh semula. Kenapa ada yg...

Mohon Rumah Kos Rendah, Sederhana, Mampu Milik & PPR – Info

...air atau bil elektrik. Syarat-Syarat Permohonan Sebelum membuat permohonan, perkara berikut perlu anda ambil tahu. Syarat-syarat kelayakan memohon ini perlu dipatuhi agar permohonan anda mudah di terima. Berikut adalh syarat-syarat...

‘Takpe sayang, syurga menantimu di sana’

...ummi & baba.. tak berhenti merengek sebab demam ye sayang.. Hari ke3 ni ummi & baba bawak lagi aisy jumpa doktor untuk amik darah.. Doktor sahkan darah aisy bersih. Takde...